Anvelope de vara vară Anvelope de iarnă iarnă Anvelope de vara all seasons

Livrare

Livrarea se face prin NemoExpress oriunde in tara!
Puteti sa verificati in baza AWB-ului primit prin SMS sau email cand coletul dvs a ajuns in sediul firmei de curierat si sa stabiliti cu ei, daca doriti, si posibilitatea ridicarii anvelopelor direct de acolo.
 
Va recomandam sa incercati sa comandati din timp anvelope si jante pentru sezonul de iarna si sa tineti cont ca livrarea comenzilor din intregul mediu online in ultimul trimestru va fi mai dificila datorita volumului foarte mare al activitatii online si implicit al firmelor de curierat ce trebuie sa livreze aceste comenzi. Evenimente de tip Black Friday si alte promotii de sfarsit de an din mediul online, precum si conditii de iarna care vor accelera solicitarile de anvelope de sezon, vor accentua si mai mult problemele de livrare din aceasta perioada.
 
Transportul anvelopelor si jantelor este realizat in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii prin NemoExpress la nivel national:
 

*In caz de: perioade de vanzari intense ( Black Friday, sarbatori de iarna, schimbari de anvelope in timpul verii, etc), drumuri inchise, vreme nafavorabila pe timp de iarna, inundatii sau alte conditii speciale, nu puteam asigura livrarea produselor in intervalul de timp mentionat. Acest aspect tine doar de firma de curierat si de conditiile meteo / starea traficului.

 
Dupa confirmarea comenzii si expedierea produselor, veti fi tinut la curent despre status-ul livrarii atat prin SMS cat si online. Puteti verifica in ce zona se afla coletul dvs. pe durata transportului, accesand unul din linkurile de mai jos. (Introduceti numarul documentului de livrare in casuta de cautare).
 

Verificare status Livrare:

 

Livrare anvelope Nemo

click aici