Anvelope de vara vară Anvelope de iarnă iarnă Anvelope de vara all seasons

Modalitati de plata

Modalitati de plata
 
1. Plata prin ordin de plata
 
Puteti afla datele bancare ale societatii Sc.Badrom Service.SRL  de pe factura proforma pe care o veti primi prin e-mail dupa trimiterea comenzii.
 
Important ! In cazul comacenzilor la care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile vor fi expediate catre client numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura proforma. In cazul neonorarii la plata a Ordinului de Plata din partea bancii, comanda respectiva va fi anulata automat.
 
2. Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard).
 
Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa si  MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Daca ati ales metoda de plata " On-line prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata de plata. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard  se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.
 
3. Plata ramburs
 
Valoarea finala a facturii (care contine si cheltuielile de transport, daca este cazul) va trebui platita curierului la preluarea produsului. 
 
4. Prin Trezorerie
 
Se plătesc în contul din trezorerie de către toate instituțiile statului sau bugetare.
 
5. Numerar (la sediu)
 
Se plătesc produsele în momentul ridicării de la sediu.