Anvelope de vara vară Anvelope de iarnă iarnă Anvelope de vara all seasons

BADROM - Centru certificat MICHELIN

BADROM - Centru certificat MICHELIN

BADROM - Centru certificat MICHELIN

Echipa Badrom Service are onoarea de a vă anunţa că cele doua centre de anvelope au trecut cu succes auditul Michelin și sunt acum centre certificate Michelin. Acest statut este indicat pe logoul "Centru certificat Michelin", afişat pe fațadele centrelor de anvelope.
BADROM-Centru-Certificat-MICHELIN
Ce înseamnă acest statut?
Îl obţin doar cele mai profesioniste centre de anvelope - parteneri ai corporației Michelin, care au fost supuși unui audit complet al experților independenți. Logoul "Centru certificat Michelin", afişat la centrul de anvelope, este o garanție că aici sunt respectate standardele Michelin. Aceste standarde sunt acelaşi oriunde în lume și la fel de exigente pentru fiecare partener Michelin.

O procedură de certificare Michelin trecută cu succes înseamnă că:

* metodele de lucru în centrul de anvelope corespund cerințelor tehnice înaintate faţă de promovarea și instalarea anvelopelor;
* spaţiile centrului de anvelope conțin tot ce este necesar pentru a oferi servicii de înaltă calitate, pentru a garanta siguranța și confortul clienților;
* instalarea/dezasamblarea, reparația anvelopelor și alte servicii se efectuează pe echipamente profesionale;
* personalul centrului de anvelope este capabil să ofere un răspuns calificat la orice întrebare, legată de cauciucuri și să îl ajute pe client să facă cea mai bună alegere pentru nevoile și cerințele sale.

 

Cu alte cuvinte, echipa Badrom Service și-a demonstrat nivelul de profesionalism în faţa celui mai exigent partener. Calitatea rămâne în continuare pe ordinea de zi!
Sperăm că, în viitor, vom satisface așteptările sporite ale clienților noștri și vom primi și mai multe aprecieri independente și un feedback pozitiv.