Anvelope de vara vară Anvelope de iarnă iarnă Anvelope de vara all seasons

Campanie Michelin Sell Out Turisme 2021

Campanie Michelin Sell Out Turisme 2021

Campanie Michelin Sell Out Turisme 2021

Cumpără 4 anvelope Michelin de iarnă sau CrossClimate, în perioada 15 Octombrie - 30 Noiembrie 2021, și poți primii un voucher de cumpărături eMag!

Michelin lansează în perioada 15 Octombrie - 30 Noiembrie 2021 campania de "Sell Out" a anvelopelor pentru turisme, unde cumpărătorii beneficiază de o ofertă la 4 anvelope achiziționate pot primii vouchere de cumpărături eMag. Oferta este valabilă prin înscrierea facturilor de achiziție din perioada menționată iar ca bonus pentru participanții care achiziționează minim un set de anvelope MICHELIN CrossClimate 2, premile oferite sunt reprezentate de 1 sistem soundbar / săptămână, în total 6 sisteme soundbar. Printre condițiile de participare și regulament se înscriu:

- Produsele participante la această campanie sunt anvelopele de iarnă Michelin, inclusiv anvelopele MICHELIN CrossClimate, pentru autoturisme, camionete și 4x4.
- Pentru participarea la promoția curentă este necesară înregistrarea facturii de achiziție, efectuată la un distribuitor aprobat de Michelin.
- După înregistrare, participantul la promoție va fi informat în legătură cu validitatea înregistrării în cel mult 7 de zile lucrătoare. Dacă înregistrarea este validă, participantul va primi voucherul de cumpărături eMAG în același mesaj în care este anunțat că este validat.
- Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
- Campania este valabilă numai în rețeaua de distribuitori Michelin care participă la această promoție. Lista distribuitorilor participanți este disponibilă pe www.michelin.ro
- Fiecare participant se poate înregistra o singură dată și poate primi 1 singur premiu, chiar dacă a achiziționat mai mult de 4 anvelope noi Michelin de iarnă sau CrossClimate.
- Participanții care achiziționează minim un set de anvelope model CrossClimate 2 intră în cursa pentru un sistem soundbar / săptămână.
- Câștigătorii loteriei vor fi anunțați la finalul campaniei, în perioada 15-30 Decembrie 2021.
- Imaginile prezentate in materialele publicitare și de informare au scop informativ.
- Campania actuală se desfășoară în perioada 15 Octombrie - 30 Noiembrie 2021. Achiziția trebuie efectuată în această perioadă.
- Înregistrarea în campanie trebuie efectuată până la data de 10 Decembrie 2021, cel târziu.
- Regulamentul promoției este disponibil gratuit, oricărui participant, pe www.michelin.ro, http://www.michelin.ro/auto/promotie sau prin descarcare aici.
- Alte detalii precum și informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal se regăsesc pe situl Michelin, www.michelin.ro, sau pe situl campaniei http://www.michelin.ro/auto/promotie .