Anvelope de vara vară Anvelope de iarnă iarnă Anvelope de vara all seasons

Garantie si Returnare

1. GARANTIA PRODUSELOR
 
Anvelopele si jantele comercializate de catre BADROM SERVICE SRL beneficiaza de o garantie constructor de 24 LUNI.
 
Clientul dispune de un termen de 14 zile de la data receptiei pentru a verifica conformitatea produselor livrate si a informa SC BADROM SERVICE SRL de eventualele nereguli.
SC.BADROM SERVICE.SRL se obliga sa schimbe in acest termen orice produs ce prezinta defecte mentionate de client cu urmatoarele conditii:
•    defectul este constatat la livrare
•    defectul este constatat la montaj, cu conditia ca montajul se face in max. 14 zile de la data livrarii
 
!!! IMPORTANT !!!
Micile umflaturi de pe flanc constatate pe anvelopele montate si care au rulat deja, nu sunt garantate nici de catre constructor si nici de catre BADROM SERVICE.SRL.
Cand defectul de fabricare este constatat dupa montaj, clientul are obligatia sa informeze BADROM SERVICE SRL prin e-mail, fax sau scrisoare recomandata adresata societatii BADROM SERVICE.SRL, Loc. Pitesti , Jud. Arges, Str. Caporal Dogaru Nr.2L si sa anexeze o adresa constatare datata si semnata de catre un service auto autorizat R.A.R care sa certifice defectul produsului.
In consecinta, BADROM SERVICE.SRL va recupera produsul considerat cu defect si il va trimite producatorului cu titul de produs in garantie pentru a fi expertizat de acesta. Durata expertizei este de circa 8 saptamani. Daca defectul este confirmat de catre constructor, atunci anvelopa va fi inlocuita aplicand, dupa caz, un grad de uzura.
 
2. RETURNAREA PRODUSELOR LIVRATE SI RESTITUIREA PLATII
 
Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, în termen de 14 zile de la preluarea marfii comandate , cumparatorul are dreptul de a renunta, daca este nemultumit sau fara justificare, la produsul cumparat, fara penalitati. In acest caz pretul achitat în schimbul produsului va fi returnat de catre Vanzator, in termen de maxim 14 de zile de la returnarea produsului. In caz de renuntare, cheltuielile de returnare a marfii vor fi în sarcina cumparatorului. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat. Nu se accepta la returnare produse folosite, lovite sau deteriorate de catre cumparator.
 
Pentru respectarea acestui termen trebuie sa ne trimiteti in timp util cererea de returnare, prin una din urmatoarele metode:
 
·             E-mail : office@badrom.ro
 
·             Adresa: BADROM SERVICE, Str.Caporal Dogaru Nr.2L , Pitesti, Arges