Anvelope de vara vară Anvelope de iarnă iarnă Anvelope de vara all seasons

Termeni și condiții de folosire site

I. Aspecte generale

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor. 

 

Informaţiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba română, fără a exclude prezentarea acestora şi în alte limbi. Accesarea şi/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora. 

 

Badrom.ro îşi rezervă dreptul de a revizui aceşti termeni şi condiţii de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment şi fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii şi condiţiile de utilizare în vigoare sunt cei afişaţi pe site. 

 

Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunoştinţă orice modificare survenită cu privire la aceşti termeni şi condiţii, dumneavoastră fiind unicii răspunzători de cunoaşterea şi conformarea la noile prevederi şi modificări ce pot apărea. În caz de neconformare, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă aceşti termeni şi condiţii de utilizare sau orice alte prevederi relevante din legislaţia în vigoare.

 

II. Definiții

Termenii şi condiţiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri şi servicii de către Badrom Service (badrom.ro) şi partenerii săi, prin intermediul magazinului virtual www.o-badrom.ro catre Cumpărător.

 

Astfel, următorii termeni vor însemna: 

 

MAGAZIN VIRTUAL: pagină web aparţinând  Badrom Service s.r.l.,  care se află la adresa www.badrom.ro, prin intermediul căruia orice persoană poate cumpăra produsele oferite spre vânzare de către BADROM SERVICE S.R.L., având acces la informaţii privind aceste produse
Cumpărător - Orice persoană fizică sau persoană juridică care a acceptat termenii şi condiţiile prezentului site şi care efectuează o comandă în magazinul virtual www.badrom.ro.
Vânzător - societatea comercială S.C. BADROM SERVICE SRL, CUI RO 144839, cu sediul în Mun. Piteşti. Str. Caporal Dogaru Nr.2L, cont bancar RO65 PIRB 0300 7050 6400 1000 deschis la Piraeus Bani Piteşti, înregistrată la Oficiul Comerţului sub numărul J02/339/1992.
Bunuri şi Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.
Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile şi Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri şi Servicii şi să facă plata acestora.
Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător , pentru care s-a făcut livrarea şi plata produsului. Încheierea contractului are loc în momentul achitării contravalorii produsului comandat şi livrat şi nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării de primire a acestei comenzi.
Drepturi de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează, DPI) - toate drepturile imateriale, cum ar fi know-how, dreptul de autor şi drepturi în natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificaţii - toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor, aşa cum sunt precizate în Comandă.

 

III. Magazin virtual

Prezentul site este un magazin virtual situat la adresa www.badrom.ro care oferă spre vânzare anvelope, proprietatea vânzătoarei BADROM SERVICE SRL şi operat de către aceasta sau de către împuterniciţii acesteia.

 

IV. Informații personale

Accesibilitatea informaţiilor personale

 

Orice informaţie privitoare la contractul încheiat între dvs. şi www.badrom.ro se va stoca pentru un timp limitat şi va fi disponibilă pentru terţi doar la solicitarea organelor judiciare. Pentru orice eroare survenită în transmiterea de către dvs. a datelor necesare prelucrării comenzii plasate, aveţi la dispoziţie adresa de email office@badrom.ro

 

Ulterior prelucrării comenzii de către www.badrom.ro, nu ne asumăm răspunderea decurgând din transmiterea de către dvs. a datelor eronate. Sunteţi de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităţilor de înregistrare cerute. Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte, exacte şi complete. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesaţi meniul din "Contul meu". Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale, sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora. Badrom Service S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale. Dacă vom constata că datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau desfiinţa contul dumneavoastră.

 

Securitatea Datelor Personale 

 

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice, etc. Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noștri.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru 

 

Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parolă. Sunteţi responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs. Sunteţi de acord să ne întiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator.

 

V. Obligația de înregistrare

 

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator şi sunteţi de acord să furnizaţi aceste informaţii corect şi complet. 

 

În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocam accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nicio notificare prealabilă. 

 

Cu privire la codurile de conduită relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comerţul electronic, vă rugăm să consultaţi legislaţia specifică afişată pe site-ul ANPC, secţiunea "Acte normative"

 

VI. Comanda www.badrom.ro

 

Puteţi face o comandă la noi prin completarea formularului de comandă online prin accesarea butonului "Pune in cos" sau telefonic. Acceptarea comenzii din partea noastră are loc în momentul în care, sunteti contactat de unul dintre operatorii nostri, fie telefonic fie prin email.

 

VII. Obligațiile clientului

 

Clientul este in totalitate răspunzător pentru produsele comandate, din momentul livrării, iar orice daune de orice fel aduse produselor pe care fie Clientul sau oricare terţă parte le poate cauza nu implică o răspundere a Vânzătorului.

Clientul are obligaţia de a păstra documentele cu care sunt insoţite produsele comandate (manuale de folosire, facturi, certificate de garanţie etc.). Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei. Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanţie.

 

VIII. Preț și modalități de plată

 

Preţurile prezentate includ TVA (19%). 

 

Preţul de achiziţie prezentat pe factură va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul acceptării comenzii dvs. de către Badrom Service SRL, preţ la care se adaugă şi costurile de livrare. 

 

Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online. De asemenea puteti achizitiona si prin ordin de plata (OP).
Procesatorul de plati online pentru www.badrom.ro este EuPlatesc.ro, reprezentata de SC EuroPayment Services avand CUI RO18773866, Nr. Reg Comert J40/9950/2006 ce este procesator de date personale avand autorizatia nr. 5804/2007, al caror termeni si conditii de folosire al sistemului de plata se regasesc aici iar politica de confidentialitate a euplatesc.ro se regaseste aici.

 

IX. Livrarea

 

Acest website este destinat exclusiv livrării de produse către clienţi persoane fizice sau juridice, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, exclusiv la adrese de pe teritoriul României. La livrare, un adult cu vârsta minimă de 18 ani, reprezentând entitatea dumneavoastră, va semna pentru toate. 

 

Taxele de livrare şi termenele estimate sunt specificate în acceptarea comenzii. Badrom Service va depune toate eforturile pentru livrarea bunurilor la termenele estimate, însă nu va fi răspunzătoare pentru nicio întârziere sau nelivrare a produselor la aceste termene. 

 

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat în momentul livrării cu succes a produselor. Livrarea produsului/produselor comandate este condiţionată de plata preţului acestora, inclusiv taxele de livrare, astfel cum este specificat în formularul de acceptate a comenzii transmis către cumpărător. În cazul în care clientul cumpără doar piese de schimb sau ulei, costul transportului intră în atribuţia acestuia.

 

Livrarea produselor achizitionate se realizeaza prin 3 moduri:
- ridicare personala la punctele noastre de activitate (pentru lista locatiilor consultati pagina de contact)
- prin curierat, folosind serviciul NemoExpress (pentru termenii si conditiile generale de furnizare a serviciilor postale prin NemoExpress le puteti vizualiza accesand aceasta pagina)
- transport dedicat prin flota Badrom, serviciul disponibil doar in raza judetului Arges

Termenele de expediere a comenzilor este raportat dupa cum urmeaza, in functie de momentul comfirmarii comenzilor:
- ridicarea personala a comenzilor se realizeaza din momentul confirmarii comenzii in zilele lucratoare si conform programului de lucru afisat pe pagina de contact, disponibilitatea produselor comandate este de 15zile calendaristice, urmand ca la epuizarea zilelor de depozitare sa se perceapa taxa in regim hotelier conform grilei de preturi si conditii afisata pe aceasta pagina. La refuzul platii taxei de gazduire Badrom isi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzii iar in cazul achitarii comenzii in prealabil valoarea comenzii va fi returnate scazand taxa de gazduire.
- prin curierat se asigura o expediere a produselor comandate, in termen de 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.
- transportul dedicat se realizeaza in functie de gradul de ocupare al flotei Badrom, termenele de livrare fiind comunicate telefonic.

X. Garantia produselor

Produsele comercializate de badrom.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate. La achizitionarea produselor se va livra un certificat de garantie unde sunt stipulate individual conditiile si termenele de garantie oferite produselor.

XI. Termene de onorare a comenzii

 

Nu garantăm disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afişate pe magazinul online „Badrom.ro”. Din acest motiv, ne asumăm dreptul de a nu onora o anumită comandă, în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în stocul nostru. 

 

În cazul în care nu vom putea furniza bunurile, veţi fi informat cât mai curând posibil. În cazul în care aţi plătit deja bunurile, banii vă vor fi restituiţi în maxim 48 de ore în contul bancar indicat de dvs. 

 

În majoritatea cazurilor, comanda dumneavoastră va fi expediată în termen de maxim 2 (două) zile lucrătoare, de la data confirmării acesteia de către www.badrom.ro.
În condiţii de forţă majoră ce împiedică livrarea (fenomene naturale şi meteo deosebite, cutremur, inundaţii, calamităţi sau situaţii asimilate forţei majore, interdicţii legale sau situaţii ce nu depind nemijlocit de magazinul online badrom.ro ) veţi fi contactat de unul dintre operatorii noştri pentru confirmarea zilei de livrare.

 

Comenzile cu o greutate mai mare de 100 kg vor ajunge fi livrate doar în urma confirmării telefonice.

 

XII. Rezilierea unei comenzi

 

Badrom Serivce are dreptul să refuze o comandă plasată de către un cumpărător, cumpărătorul fiind înştiinţat despre acest lucru.

 

XIII. Condiții de returnare

 

Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumit atunci când cumpăraţi din magazinul nostru online. Dacă nu sunteţi încântat de produsul sau produsele cumpărate, le puteţi returna în condiţiile legii. 

 

Consumatorul trebuie să notifice comerciantului că renunţă la cumpărare. Notificarea de renunțare la cumpărare se poate face prin completarea formularului de returnare produs. Termenul la care un client poate renunța la cumpărare este de 14 zile calendaristice (conform O.U.G./34/2014) de la primirea notificarii, fara ca produsul sa fie folosit. Termenul poate fi intarziat până cînd recepționăm coletul sau până când clientul ne trimite o confirmare că a expediat coletul, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

 

Produsul poate fi returnat doar în condiţii perfecte, inclusiv accesoriile aferente trebuie să nu prezinte semne de uzură. Denunțarea contractului se face printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă care îi este la dispoziția clientului. Returnarea produselor primite în stare perfectă de funcţionare se face pe cheltuiala clientului. 

 

Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 14 zile calendaristice (conform O.U.G. 34/2014), fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii produsului/produselor de catre consumator. 

 

În cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului de către consumator, Badrom Service are obligaţia să ramburseze sumele plătite de consumator, fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la data denunţării contractului de către consumator. Putem amâna rambursarea până cînd primim coletul sau pînă când clientul trimite o confirmare că a expediat coletul, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

 

Formularul de returnare este optional, clientul poate face orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract (mandat postal cu confirmare, predare personala la sediul firmei etc.).

Prin completarea formularului de returnare trebuie să se introducă datele de identificare ale produsului şi ale persoanei care l-a achiziţionat.

Pe lângă cerere trebuie anexate factura în original, certificatul de garanţie în original, cât şi copie după buletinul persoanei pe care a fost făcută factura. Anexarea documentelor se realizeaza prin trimiterea lor ca atasamente prin email la adresa office@badrom.ro, dar si trimiterea lor (copie xerox) odata cu produsele returnate.

 

Suma rambursată nu include cheltuielile de transport aferente returului, care cad în sarcina clientului.

 

XIV. Publicitate și legături cu alte site-uri

 

Toate informaţiile aflate pe site (incluzând aici şi fără a se limita, texte, poze, produse, preţuri, logo-uri, reclame, promoţii, etc) care se află pe site, în magazinul virtual www.badrom.ro, sunt proprietatea S.C. BADROM SERVICE SRL . sau a furnizorilor săi şi sunt protejate conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. 

 

Folosirea fără acordul Badrom Serivce SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru orice nelămuriri privind drepturile de autor, vă rugăm să ne contactaţi pe email: office@badrom.ro

 

XV. Promoții și concursuri

 

Regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm sunt stabilite exclusiv de către Badrom Service SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. 

 

De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. 

 

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment, fără nicio notificare prealabilă.

 

XVI. Limitare de responsabilitate

 

Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclama pentru compania respectivă. 

 

Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site. 

 

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. 

 

Informaţiile pot fi reproduse numai prin tipărire şi numai pentru uz personal.

 

Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate, în orice fel, într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor. 

 

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fără să creeze obligaţii contractuale; cu toate precauţiile luate de Badrom Service s.r.l. produsele livrate pot diferi uşor de imagini în ceea ce priveşte culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc. 

 

Badrom Service declară faptul că toţi producătorii produselor originale vândute prin intermediul site-ului www.badrom.ro - şi-au rezervat dreptul să modifice specificaţiile tehnice şi comerciale ale produselor fără notificare prealabilă. 

 

Descrierile produselor prezentate în magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci în parte. Acestea corespundeau realităţii în momentul introducerii lor în website. Badrom Service S.R.L. nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele omisiuni, greşeli sau modificări apărute. 

 

Toate produsele sunt însoţite de certificatul de garanţie original. Valoarea maximă a obligaţiilor companiei Badrom Service.s.r.l. faţă de orice client, în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Badrom Service s.r.l. de la acel client. 

 

Badrom Service.s.r.l. nu este răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau orice alte pierderi (chiar dacă BADROM SERVICE SRL a fost informat anterior de posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din: 

 

a) posibilitatea sau imposibilitatea accesării website-ul de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informaţiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la / deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaraţii sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor site-ului;
e) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

 

XVII. Politica de confidențialitate

 

S.C. BADROM SERVICE S.R.L., cunoscută şi sub numele „BADROM”, este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul - . Acest număr reglementează caracterul privat al datelor, dar şi securitatea prelucrării datelor personale ale vizitatorilor site-ului Badrom.

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Badrom este obligată să administreze, în condiţii de siguranţă deplină şi doar în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră în momentul plasării unei comenzi. 

 

Aceste date personale sunt reglementate şi de Legea nr. 506/2004, care prevede prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private.

 

Datele cu caracter personal şi colectarea lor

 

În formularul de creare de cont şi/sau de Comandă, în momentul în care introduceţi datele dvs., declaraţi, pe propria răspundere, că acceptaţi necondiţionat ca aceste informaţii personale despre dvs. să fie incluse în baza de date Badrom, înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal, sub numărul - . În acest fel, dvs. vă daţi acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie memorate, utilizate şi prelucrate, indiferent de teritoriul unde vă aflaţi şi/sau temporar de către Badrom, precum şi afiliaţii şi colaboratorii noştri pentru desfăşurarea şi/sau derularea de către Badrom, afiliaţii şi colaboratorii noştri de diferite activităţi, precum următoarele: activităţi comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul consumatorului, însă fără a ne limita la aceste activităţi.

 

Care este scopul colectării datelor?

 

Motivul pentru care Badrom colectează datele cu caracter personal poate fi: informarea utilizatorilor / clienţilor (Cumpărătorilor) privind situaţia contului lor de pe site-ul www.Badrom.ro, informarea utilizatorilor/clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor pe care aceştia le plasează, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, diferite activităţi comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul consumatorului. De asemenea, prin oferirea acestor informaţii, vă daţi acordul ca ele să poată fi transferate de către Badrom atât afiliaţilor, cât şi colaboratorilor săi, în scopul administrării relaţiei comerciale dintre client şi Badrom. Aceste date sunt confidenţiale.

 

Caracterul datelor de trafic de internet

 

Site-ul www.badrom.ro foloseşte aplicaţii de tip cookie-uri. Acestea reprezintă fişiere de dimensiuni mici, ce conţin litere şi numere ce vor fi depozitate în memoria computerului, a telefonului mobil, a tabletelor sau a altor terminale cu conectare la internet. Un cookie nu are activitate şi nu conţine programe, viruşi sau alte tipuri de fişiere active. Pentru o bună funcţionare a site-ului, cookie-urile se instalează în urma unei cereri transmise din partea serverului web către browserul dvs.

 

Fişierele de tip cookie au rolul de a recunoaşte utilizatorul prin intermediul terminalului folosit şi de a se asigura că timpul petrecut pe site-ul deţinut de Badrom este unul eficient, iar serviciile site-ului – setările de confidenţialitate, coşul de cumpărături, anunţuri publicitare -  sunt personalizate. Cookie-urile sunt responsabile şi pentru dezvoltarea unor statistici anonime, care ne permit monitorizarea şi preferinţele vizitatorilor site-ului www.badrom.ro, pentru ca acesta să se afle într-o continuă evoluţie. Aceste fişiere nu intentifică utilizatorul, ci activitatea sa.

 

Cookie-urile de pe site-ul www.badrom.ro sunt fixe sau per sesiune. Fişierele per sesiune se păstrează în terminalul ce se conectează la internet pe durata sesiunii. La închiderea browser-ului de internet, acestea se opresc, iar cookie-urile fixe rămân în memoria terminalului pe o perioadă de timp sau până când utilizatorul le şterge.

 

Fişierele de tip cookie sunt utilizate de către Badrom în scopuri precum: performanţa site-ului, analiza preferinţelor vizitatorilor, targetare a publicului din punct de vedere geografic, înregistrarea vizitatorului, anunţuri publicitare şi alegerea furnizorilor acestora.

 

Neidentificând numele vizitatorilor, cookie-urile nu folosesc date personale. Aceste fişiere intervin în colectarea datelor, însă acestea sunt protejate prin criptare.

 

Cum se șterg cookie-urile

 

Aceste fişiere sunt salvate automat, însă pot fi blocate de către browser sau utilizatorul poate modifica setările, astfel încât să fie notificat atunci când un site foloseşte cookie-uri. Pentru mai multe detalii, vă rugaă să vizitaţi secţiunea de setări a browser-ului pe care îl folosiţi. Însă, activitatea site-ului pe care vă aflaţi poate fi afectată de blocarea cookie-urilor. Ştergerea cookie-urilor nu blochează anunţurile publicitare, ci doar le modifică într-unele nepersonalizate.

 

Cookie-urile nu pot auto-rula şi, astfel, nu se pot duplica ori replica pe alte reţele şi nu intră în categoria viruşilor. Informaţiile stocate de cookie-uri pot fi utilizate sub formă de spyware şi pot fi şterse de produsele anti-spyware. Fiind un traseu de dublă comunicare între website şi browser-ul dvs., cookie-urile pot fi supuse atacurilor unor persoane neautorizate. Această situaţie poate apărea în cazul în care conectarea la internet este făcută printr-o reţea necriptată, cum ar fi o reţea wireless neparolată. De asemenea, anumite website-uri pot folosi canale de comunicare necriptate, ceea ce poate duce la atacuri din partea unor terţi, care pot avea acces la informaţiile transmise. Acesta este singurul traseu de comunicare dintre fisierele de tip cookie şi site-ul www.badrom.ro.

 

Acestea permit folosiri care să ducă la o economie de timp, cum ar fi: reţinerea parolelor, categorii de produse şi servicii personalizate, limitarea afişărilor unei reclame şi nu numai. Dezactivarea cookie-urilor poate duce la un acces limitat la site-uri cunoscute, precum YouTube sau Yahoo.

 

Drepturile utilizatorului

 

Prin citirea acestui Regulament veţi lua la cunostinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, precum dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestora. Aceste drepturi se pot exercita exclusiv cu ajutorul unei cereri pe care vă invităm sa o trimiteţi pe mail, către adresa: office@badrom.ro

 

De asemenea, vă rezervaţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale şi de a solicita ştergerea totală sau parţială a acestora, precum şi dreptul de a le modifica prin intermediul contului dvs. de pe site-ul www.badrom.ro în orice moment.

 

Cum le puteți exercita

 

În baza unei cereri scrise, datate şi semnate de dvs., pe care o veţi expedia pe adresa S.C. Badrom Service.SRL, Str.Caporal Dogaru, Nr.2L , Piteşti, judeţul Argeş, vă puteţi exercita, în mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- să interviţi în orice moment asupra datelor transmise, cu scopul ştergerii, modificării sau prelucrării acestora;

- o dată pe an, să vi se confirme din partea Badrom Service faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate într-unul din scopurile menţionate anterior;

- să solicitaţi ştergerea datelor cu caracter personal, cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege;

- să vă opuneţi prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia particulară a acestora

 

Informări tip newsletter

 

Badrom  va putea, astfel, informa utilizatorii/abonaţii/clienţii săi privind ofertele curente prin newsletterul trimis ocazional, precum poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale pentru aceştia.

 

Badrom nu promovează niciodată trimiterea de mesaje cu caracter SPAM. Orice utilizator/client/abonat care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.badrom.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date, pentru a nu mai primi informări sub formă de newsletter ocazional.

 

Informaţiile pe care ni le furnizaţi vor fi utilizate în scopul pentru care le-aţi furnizat, pentru a administra, cu scopul de a sprijini şi evalua serviciile noastre şi a preîntâmpina încălcarea securităţii, încălcarea legii şi a termenilor noştri contractuali.

 

Furnizarea datelor cu caracter personal altor entităţi

 

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plăţile online, Organismele Internaţionale de Carduri şi Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, către instituţiile abilitate.

 

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr.677/2001, clienţii noştri au următoarele drepturi:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la intervenţie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă şi în mod gratuit, următoarele:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrărilor nelegale;
b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
c) notificarea terţilor cu privire la operaţiunile prevăzute la lit. a) şi b).

4) Dreptul la opoziţie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit şi printr-o cerere scrisă, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări.
5) Dreptul de a se adresa justiţiei (art.18) - dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor garantate de lege şi care au fost încălcate.
6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

 

XVIII. Litigii

 

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoştinţă asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi Condiţiile de mai sus şi orice dispută, de orice fel, care ar putea sa apară între utilizator şi BADROM SERVICE.SRL

 

În cazul unor eventuale conflicte între Badrom Service.SRL. şi clienţii săi, se va încerca, mai întâi, rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare. Dacă aveţi probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutaţi, puteţi lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Dl.Badulescu Gheroghe – Administrator ,atat telefonic: 0744.318.610 cat si pe email: office@badrom.ro, timpul de raspuns fiind de maxim 48 de ore. 

 

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţa competentă în conformitate cu legile româneşti în vigoare.

 

XIX. Diverse

 

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni Condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.
Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii, clientul îşi asumă, în totalitate, drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.badrom.ro.

SC Badrom Service SRL reprezentată prin magazinul virtual www.badrom.ro îşi rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienţii ce manifestă comportament şi limbaj neadecvat (agresiv, vulgar, etc.) sau au în istoricul comenzilor lor, livrări refuzate. Nu vom accepta comenzile depuse de clienţii cu rea intenţie pentru produse cu preţ greşit şi/sau derizoriu. Deasemenea în cazul clienţilor care au în istoricul comenzilor livrări refuzate, ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile ulterioare decât cu plata în avans a comenzii, caz în care livrarea se va face după confirmarea primirii avansului în conturile SC Badrom Service SRL.