Anvelope de vara vară Anvelope de iarnă iarnă Anvelope de vara all seasons

Reincarcare freon auto Pitesti

Reincarcare freon auto Pitesti

Reincarcare freon auto Pitesti, schimb freon instalatie de aer conditionat auto
 
Serviciul de incarcare freon al instalatiei de aer conditionat auto este executat de personal calificat, folosind aparatura de ultima generatie unica in Pitesti.
 
Cum functioneaza incarcarea cu freon?
 
Oferim servicii complete de completare freon sau reincarcare freon pentru orice tip de masina. 
 
1. Consultanta de specialitate 
 
Asiguram in mod gratuit consultanta pentru a stabili ce tip de freon, cantitate / calitate a agentului sunt necesare pentru marca/modelul masinii la care se face incarcarea cu freon auto. 
 
2. Curatarea si vidarea instalatiei folosind aparatura profesionala 
 
Folosim aparatura de ultima generatie, semi-automata, care extrage freonul si uleiul (uzate) existente in instalatia de aer conditionat, urmand procedura de vidare a instalatiei in care se constata etanseitatea sistemului precum si daca exista pierderi de freon. Daca totul este in regula, urmeaza incarcarea cu freon si completarea uleiului. 
 
3. Incarcare freon in instalatia de aer conditionat a masinii 
 
Procedura completa ce presupune urmatoarele etape - umplerea instalatiei cu cantitatea de freon recomandata de producator pentru modelul masinii, completarea cu cantitateta de ulei extrasa din instalatie la pasul anterior si verificarea presiunii in instalatie. Un serviciu profesional realizat cu aparatura specializata, recomandat pentru orice tip de masina care nu prezinta defecte mecanice la instalatia de AC sau scurgeri de freon! 
 
PRET: - 100 RON / VERIFICARE INSTALATIE
          -  25RON / 100 GRAME FREON
 
4. Testare in sarcina si raportare finala
 
Dupa incarcarea cu freon a instalatiei de climatizare se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei in sarcina. Dupa acest pas este recomandata si igienizarea aerului conditionat, operatiune ce este de asemenea realizata cu aparatura specifica